Кампанія «Відповідальний вибір-2007» підбила підсумки аналізу передвиборчих програм

27 Вересня 2007
7363
27 Вересня 2007
16:23

Кампанія «Відповідальний вибір-2007» підбила підсумки аналізу передвиборчих програм

7363
Кампанія «Відповідальний вибір-2007» підбила підсумки аналізу передвиборчих програм

Інформаційно-аналітична кампанія «Відповідальний вибір-2007» підвела підсумки аналізу передвиборчих програм основних учасників парламентських виборів. Відповідне інфомраційне повідомлення було поширене сьогодні.

 

Як стверджується у повідомленні, аналіз заснований «не на взаємній критиці політичних опонентів, а на якісних ідеях, виваженому аналізі, послідовності та відповідальності політичних сил». Повідомляється, що для проведення дослідження було розроблено спеціальну методику бальної оцінки виборчих програм за критеріями: наявність позиції з ключових питань, взаємоузгодженість, реалістичність, послідовність, ініціативність та системність.

 

Результати у вигляді аналітичних таблиць показують, як виглядали б результати виборів, якби виборцями були лише експерти (або добре поінформовані громадяни), а їхні судження базувалися б виключно на програмових положеннях політичних сил.

 

Аналіз програмових положень здійснено по шести ключових напрямках:

 

Зовнішня політика (Валерій Чалий, заступник генерального директора Центру Разумкова).

 

Державне управління (Віктор Тимощук, директор Центру політико-правових реформ).

 

Економічна політика (Вероніка Мовчан, директор з наукової роботи Інституту економічних досліджень та політичних консультацій).

 

Судова реформа (Роман Куйбіда, заступник голови правління Центру політико-правових реформ.

 

Здоров’я населення (Ольга Тимченко, завідувач лабораторії Інституту гігієни та генетичної екології Академії медичних наук).

 

Комунальне господарство (Євген Фишко, віце-президент Національної асоціації Агенцій регіонального розвитку).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7363
Читайте також
07.11.2007 17:51
Петро Бурковський, Сергій Черненко
для «Детектор медіа»
13 706
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду