Британська EastOne LLC керуватиме медіаактивами Віктора Пінчука, які будуть об’єднані у холдинг

27 Вересня 2007
40011
27 Вересня 2007
14:13

Британська EastOne LLC керуватиме медіаактивами Віктора Пінчука, які будуть об’єднані у холдинг

40011
Британська EastOne LLC керуватиме медіаактивами Віктора Пінчука, які будуть об’єднані у холдинг

 

Процес реструктуризації групи «Інтерпайп», що належить українському бізнесмену Вікторові Пінчуку, завершений, повідомляє газета «КоммерсантЪ». Її активи виділені у самостійні бізнеси, а керування їх вартістю, організоване за принципом інвестиційного фонду, здійснюється британською інвестиційно-консалтинговою компанією EastOne LLC.
 
Виконавчий директор EastOne LLC Геннадій Газін заявив, що загальна вартість активів, які перебувають під мандатом компанії, становить понад 10 мільярдів доларів США, при цьому в її портфель входить понад 20 бізнесів і широкомасштабних проектів. Серед них трубно-колісна компанія «Інтерпайп», Укрсоцбанк, запорізьке ВАТ «Дніпроспецсталь», телеканали СТБ, Новий, ICTV і газета «Факти».
 
«Наша цель - создать инвестиционные платформы в отраслях с потенциалом долгосрочного роста. Амбиции компании в развитии портфеля лежат в трех плоскостях: расширении глобального присутствия, отраслевой диверсификации, а также создании стратегических партнерств», - зазначив пан Газін.
 

Тим часом УНІАН повідомляє про те, що медіаактиви Віктора Пінчука будуть об’єднані в медіахолдинг, про що повідомив сьогодні на форумі, організованому компанією «Альфа Капітал Україна», Геннадій Газін. Він заявив, що вже одержано дозвіл від Антимонопольного комітету України на створення такого холдингу, і зазначив, що медійний напрямок є одним із пріоритетних для компанії.

 

Відомо, що офіційним власником названих телекомпаній є кіпрська компанія Venus Bay Holdings Limited.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
40011
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду