detector.media
27.09.2007 14:13
Британська EastOne LLC керуватиме медіаактивами Віктора Пінчука, які будуть об’єднані у холдинг
Британська EastOne LLC керуватиме медіаактивами Віктора Пінчука, які будуть об’єднані у холдинг

 

Процес реструктуризації групи «Інтерпайп», що належить українському бізнесмену Вікторові Пінчуку, завершений, повідомляє газета «КоммерсантЪ». Її активи виділені у самостійні бізнеси, а керування їх вартістю, організоване за принципом інвестиційного фонду, здійснюється британською інвестиційно-консалтинговою компанією EastOne LLC.
 
Виконавчий директор EastOne LLC Геннадій Газін заявив, що загальна вартість активів, які перебувають під мандатом компанії, становить понад 10 мільярдів доларів США, при цьому в її портфель входить понад 20 бізнесів і широкомасштабних проектів. Серед них трубно-колісна компанія «Інтерпайп», Укрсоцбанк, запорізьке ВАТ «Дніпроспецсталь», телеканали СТБ, Новий, ICTV і газета «Факти».
 
«Наша цель - создать инвестиционные платформы в отраслях с потенциалом долгосрочного роста. Амбиции компании в развитии портфеля лежат в трех плоскостях: расширении глобального присутствия, отраслевой диверсификации, а также создании стратегических партнерств», - зазначив пан Газін.
 

Тим часом УНІАН повідомляє про те, що медіаактиви Віктора Пінчука будуть об’єднані в медіахолдинг, про що повідомив сьогодні на форумі, організованому компанією «Альфа Капітал Україна», Геннадій Газін. Він заявив, що вже одержано дозвіл від Антимонопольного комітету України на створення такого холдингу, і зазначив, що медійний напрямок є одним із пріоритетних для компанії.

 

Відомо, що офіційним власником названих телекомпаній є кіпрська компанія Venus Bay Holdings Limited.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY