TNS, PSB та Public Strategies проведуть екзит-полл на замовлення ICTV

25 Вересня 2007
30094
25 Вересня 2007
22:11

TNS, PSB та Public Strategies проведуть екзит-полл на замовлення ICTV

30094
TNS, PSB та Public Strategies проведуть екзит-полл на замовлення ICTV

Канал ICTV став ініціатором проведення у день виборів (30 вересня) масштабного екзит-полла (exit-poll, опитування виборців на виході з виборчих дільниць), який проведуть одна з провідних європейських агенцій з маркетингових досліджень TNS та американські компанії PSB та Public Strategies. Вони планують опитати понад 40 тисяч виборців у всіх регіонах України.

 

Незалежні одне від одного опитування, які організовують TNS (25 тисяч респондентів), PSB (10 тисяч) і Public Strategies (5 тисяч), мають на меті отримати максимально достовірні та об’єктивні дані. Прес-служба каналу наголошує, що поєднання досвіду американської та європейської соціологічних шкіл допоможе забезпечити найдостовірніший результат, і називає цей екзит-полл найбільшим в Україні. Опитування триватиме до завершення голосування – 22.00. Після оприлюднення результатів екзит-поллів в ефірі ICTV вони будуть викладені на сайті каналу - ictv.ua.  Канал надасть усім зацікавленим медіа можливість отримати результати опитувань безкоштовно.

 

27 вересня о 12.30 у приміщенні інформаційної агенції «Інтерфакс-Україна» (м.Київ, вул. Рейтарська, 8/5а) буде проведено прес-конференцію за участю генерального директора телекомпанії ICTV Олександра Богуцького, віце-президента компанії Public Strategies Марка МакКінона, члена ради директорів компанії PSB Бредлі Хонана, генерального директора українського представництва компанії TNS Sofres д-ра Миколи Чурілова та низки запрошених міжнародних експертів – директора World Society Foundation Ганса-Пітера Майера, д-ра Христіана Герпфера з університету Абердин (Шотландія) та д-ра Майкла Куверта з TNS Germany.  Учасники прес-конференцїі ознайомлять представників медіа з особливостями та методиками екзит-поллу тощо.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30094
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду