detector.media
25.09.2007 22:11
TNS, PSB та Public Strategies проведуть екзит-полл на замовлення ICTV
TNS, PSB та Public Strategies проведуть екзит-полл на замовлення ICTV

Канал ICTV став ініціатором проведення у день виборів (30 вересня) масштабного екзит-полла (exit-poll, опитування виборців на виході з виборчих дільниць), який проведуть одна з провідних європейських агенцій з маркетингових досліджень TNS та американські компанії PSB та Public Strategies. Вони планують опитати понад 40 тисяч виборців у всіх регіонах України.

 

Незалежні одне від одного опитування, які організовують TNS (25 тисяч респондентів), PSB (10 тисяч) і Public Strategies (5 тисяч), мають на меті отримати максимально достовірні та об’єктивні дані. Прес-служба каналу наголошує, що поєднання досвіду американської та європейської соціологічних шкіл допоможе забезпечити найдостовірніший результат, і називає цей екзит-полл найбільшим в Україні. Опитування триватиме до завершення голосування – 22.00. Після оприлюднення результатів екзит-поллів в ефірі ICTV вони будуть викладені на сайті каналу - ictv.ua.  Канал надасть усім зацікавленим медіа можливість отримати результати опитувань безкоштовно.

 

27 вересня о 12.30 у приміщенні інформаційної агенції «Інтерфакс-Україна» (м.Київ, вул. Рейтарська, 8/5а) буде проведено прес-конференцію за участю генерального директора телекомпанії ICTV Олександра Богуцького, віце-президента компанії Public Strategies Марка МакКінона, члена ради директорів компанії PSB Бредлі Хонана, генерального директора українського представництва компанії TNS Sofres д-ра Миколи Чурілова та низки запрошених міжнародних експертів – директора World Society Foundation Ганса-Пітера Майера, д-ра Христіана Герпфера з університету Абердин (Шотландія) та д-ра Майкла Куверта з TNS Germany.  Учасники прес-конференцїі ознайомлять представників медіа з особливостями та методиками екзит-поллу тощо.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY