Президент постановив підтримати Форум видавців

21 Вересня 2007
19356
21 Вересня 2007
09:46

Президент постановив підтримати Форум видавців

19356
Президент постановив підтримати Форум видавців

Президент України Віктор Ющенко видав Указ №902/2007, яким, «з метою сприяння створенню в Україні цивілізованого книжкового ринку та піднесенню престижу української книги в суспільстві, а також ураховуючи значення і роль у цьому процесі Форуму видавців у Львові як комплексу виставкових, ярмаркових, просвітницьких, мистецьких та культурних акцій», постановив:

 

«1. Підтримати ініціативу громадської організації «Форум видавців», Львівської обласної державної адміністрації та Національної ради з питань культури і духовності стосовно проведення щороку Форуму видавців у Львові як загальнонаціонального заходу для популяризації української книги та сприяння розвитку видавничої справи, з широким залученням вітчизняних та зарубіжних учасників.

 

2. Кабінету Міністрів України - сприяти організації та проведенню Форуму видавців у Львові, у тому числі розглянути питання щодо виділення щорічно бюджетних коштів на відповідні цілі».

 

Цей Указ набуває чинності від дня його опублікування.

 

Форум видавців у Львові – це унікальний комплекс виставкових та ярмаркових заходів, мистецьких та культурних акцій, що проводиться у Львові вже 14 років.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19356
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду