detector.media
21.09.2007 09:46
Президент постановив підтримати Форум видавців
Президент постановив підтримати Форум видавців

Президент України Віктор Ющенко видав Указ №902/2007, яким, «з метою сприяння створенню в Україні цивілізованого книжкового ринку та піднесенню престижу української книги в суспільстві, а також ураховуючи значення і роль у цьому процесі Форуму видавців у Львові як комплексу виставкових, ярмаркових, просвітницьких, мистецьких та культурних акцій», постановив:

 

«1. Підтримати ініціативу громадської організації «Форум видавців», Львівської обласної державної адміністрації та Національної ради з питань культури і духовності стосовно проведення щороку Форуму видавців у Львові як загальнонаціонального заходу для популяризації української книги та сприяння розвитку видавничої справи, з широким залученням вітчизняних та зарубіжних учасників.

 

2. Кабінету Міністрів України - сприяти організації та проведенню Форуму видавців у Львові, у тому числі розглянути питання щодо виділення щорічно бюджетних коштів на відповідні цілі».

 

Цей Указ набуває чинності від дня його опублікування.

 

Форум видавців у Львові – це унікальний комплекс виставкових та ярмаркових заходів, мистецьких та культурних акцій, що проводиться у Львові вже 14 років.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY