Юридичну службу ІТК очолила Галина Онісімова

20 Вересня 2007
2870
20 Вересня 2007
14:42

Юридичну службу ІТК очолила Галина Онісімова

2870
Юридичну службу ІТК очолила Галина Онісімова

Індустріальний Телевізійний Комітет (ІТК) оголошує про призначення Галини Онісімової на посаду керівника юридичної служби ІТК. Відповідне повідомлення поширила сьогодні прес-служба ІТК.

 

Як повідомляється, на час випробувального терміну, протягом 2-х місяців, Галина буде виконувати обв’язки керівника юридичної служби та координатора Юридичного Комітету.

 

До свого нового призначення, з квітня 2006 р., Галина Онісімова працювала юристом в Індустріальному Телевізійному Комітеті. Як зазначається, на цій посаді Галина «зарекомендувала себе як цілеспрямований та відповідальний працівник».

 

Своїми найближчими цілями новий керівник юридичної служби бачить «роботу над пропозиціями до нового Закону про телебачення і радіомовлення та підписання угоди з GFK Україна про дослідження панелі – що забезпечить отримання даних з врахуванням сучасних потреб ринку».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2870
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду