20 вересня 2007 у Львові – тренінг «ЗМІ і вибори-2007»

18 Вересня 2007
31699
18 Вересня 2007
10:06

20 вересня 2007 у Львові – тренінг «ЗМІ і вибори-2007»

31699
20 вересня 2007 року Центр правової допомоги журналістам та ЗМІ під час виборчого процесу позачергових виборів до Верховної Ради України проведе семінар-тренінг «ЗМІ і вибори 2007».
20 вересня 2007 у Львові – тренінг «ЗМІ і вибори-2007»

20 вересня 2007 року в приміщення Львівської обласної організації Національної спілки журналістів України за адресою м. Львів, вул. Соломії Крушельницької, 5/3 Центр правової допомоги журналістам та ЗМІ під час виборчого процесу позачергових виборів до Верховної Ради України проведе семінар-тренінг «ЗМІ і вибори 2007». Початок роботи об 11-й годині.

Як повідомив голова Асоціації медіа-юристів Львівщини Юрій Ничка, в рамках семінару планується обговорити особливості поширення інформації про кандидатів у депутати, роботу журналістів у день виборів та особливості притягнення до відповідальності ЗМІ і журналістів за порушення законодавства про передвиборну агітацію. Також планується проаналізувати та підсумувати політичну рекламу, яка вже була розміщена суб’єктами виборчого процесу в ході цьогорічної виборчої кампанії.  

 

Семінар проводиться ЛОО Національної спілки журналістів України за сприяння Асоціації медіа-юристів Львівщини в рамках проекту, що отримав підтримку Львівської міської ради в конкурсі соціально-культурних проектів.

 

Нагадаємо, у Львові функціонує Центр правової допомоги журналістам та ЗМІ під час виборчого процесу позачергових виборів до Верховної Ради України, який надає правову підтримку журналістам і ЗМІ у зв’язку із розміщенням  передвиборної агітації. Центр також забезпечує функціонування телефонної гарячої лінії для журналістів та ЗМІ з питань виборчого та інформаційного законодавства.

 

Щодня, а в день виборів цілодобово, журналісти можуть звернутися по юридичну допомогу у вирішенні професійних питань за телефонами:

 

8 0322 61 02 22

 

8 0322 61 02 26

 

Крім того, свої запитання журналісти можуть надсилати на електронну скриньку mediapravo.lawyer@gmail.com.

 

Джерело http://www.media-yuryst.lviv.ua.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31699
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду