detector.media
18.09.2007 10:06
20 вересня 2007 у Львові – тренінг «ЗМІ і вибори-2007»
20 вересня 2007 року Центр правової допомоги журналістам та ЗМІ під час виборчого процесу позачергових виборів до Верховної Ради України проведе семінар-тренінг «ЗМІ і вибори 2007».

20 вересня 2007 року в приміщення Львівської обласної організації Національної спілки журналістів України за адресою м. Львів, вул. Соломії Крушельницької, 5/3 Центр правової допомоги журналістам та ЗМІ під час виборчого процесу позачергових виборів до Верховної Ради України проведе семінар-тренінг «ЗМІ і вибори 2007». Початок роботи об 11-й годині.

Як повідомив голова Асоціації медіа-юристів Львівщини Юрій Ничка, в рамках семінару планується обговорити особливості поширення інформації про кандидатів у депутати, роботу журналістів у день виборів та особливості притягнення до відповідальності ЗМІ і журналістів за порушення законодавства про передвиборну агітацію. Також планується проаналізувати та підсумувати політичну рекламу, яка вже була розміщена суб’єктами виборчого процесу в ході цьогорічної виборчої кампанії.  

 

Семінар проводиться ЛОО Національної спілки журналістів України за сприяння Асоціації медіа-юристів Львівщини в рамках проекту, що отримав підтримку Львівської міської ради в конкурсі соціально-культурних проектів.

 

Нагадаємо, у Львові функціонує Центр правової допомоги журналістам та ЗМІ під час виборчого процесу позачергових виборів до Верховної Ради України, який надає правову підтримку журналістам і ЗМІ у зв’язку із розміщенням  передвиборної агітації. Центр також забезпечує функціонування телефонної гарячої лінії для журналістів та ЗМІ з питань виборчого та інформаційного законодавства.

 

Щодня, а в день виборів цілодобово, журналісти можуть звернутися по юридичну допомогу у вирішенні професійних питань за телефонами:

 

8 0322 61 02 22

 

8 0322 61 02 26

 

Крім того, свої запитання журналісти можуть надсилати на електронну скриньку mediapravo.lawyer@gmail.com.

 

Джерело http://www.media-yuryst.lviv.ua.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY