На церемонії вручення назвали найкращі телесеріали року

17 Вересня 2007
12127
17 Вересня 2007
12:25

На церемонії вручення назвали найкращі телесеріали року

12127
На церемонії вручення назвали найкращі телесеріали року

У Лос-Анджелесі відбулася 59-а щорічна церемонія вручення нагород американської телеакадемії Еммі.

Автори легендарного «Клану Сопрано» здобули одразу кілька нагород: цей серіал був визнаний кращим драматичним серіалом року і переміг у номінаціях Кращий режисер і Кращий сценарій. «Сопрано» був одним з фаворитів цьогорічної церемонії - ця багатосерійна стрічка була представлена відразу в 15 номінаціях.

Кращим комедійним серіалом телевізійного сезону в США став 30 Rock. Це гумористичне оповідання про будні творців телевізійного розважального шоу. Головні ролі в серіалі виконують Алек Болдуін та Тіна Фей.

Кращим актором комедійного серіалу став Рікі Джерваіс, який зіграв у серіалі «Extras».

Кращою комедійною акторкою була визнана Америка Феррера, котра зіграла головну роль у серіалі «Бридкенька Бетті». Аналог «Не родися вродливою».

Акторка Саллі Філд стала лауреатом Еммі втретє - за роль у драматичному серіалі «Брати і сестри».

Також третю золоту фігурку забрав з церемонії актор Джеймс Спейдер. Нагорода присуджена йому в номінації Краща чоловіча роль у драматичному серіалі за роботу в стрічці «Юристи Бостона».

Стрічка «Поховаєте моє серце» на струмку Вундед Ні стала кращим телефільмом року за версією американської Академії телебачення.

Роб Маршалл визнаний кращим режисером-постановником року за свою роботу над телевізійним мюзиклом Тоні Беннетт: американська класика. 

Відомий актор Роберт Дювалл став переможцем у категорії Краща чоловіча роль у мінісеріалі або телефільмі за роль у «Перерваній розповіді». Цього року Дювалл номінувався на Еммі вчетверте.

Акторці Кетрин Хайгл вдалося здобути омріяну золоту статуетку з першої спроби: вона була визнана кращою виконавицею ролі другого плану в драматичному серіалі про докторів «Анатомія Грей».

Актор Террі О`Куін став лауреатом премії Еммі за роль Джона Локе в серіалі «Залишитися в живих».

Золоту статуетку також одержали Джеремі Півен у номінації Кращий актор другого плану в комедійному серіалі за фільм «Антураж», Томас Хейден Черч у номінації Кращий актор другого плану в мінісеріалі або телефільмі за фільм «Перервана розповідь» і Джеймі Пресслі в номінації Краща акторка другого плану в комедійному серіалі за фільм «Мене звуть Ерл».

Нагорода Еммі в спеціальній категорії Інтерактивні телевізійні проекти присуджений Альберту Гору - колишньому віце-президентові США, теледокументалістові і творцеві кабельного й інтернет-телеканалу Current TV.

Кореспондент

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12127
Теги:
Читайте також
18.08.2009 17:58
Марина Баранівська , Світлана Арсеєнко, Світлана Остапа, «Детектор медіа»
27 281
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Работник канала
6072 дн. тому
Шановні, т/с "Залишитись в живих" транслювався і в Україні, щоправда під назвою "Загублені", і в нашому перекладі був Джон Лок, а не Джон Локе. А т/с "Мене звуть Ерл" також транслювався у нас, і називався "На ім'я Ерл". Ви про чиє телебачення пишите?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду