detector.media
17.09.2007 12:25
На церемонії вручення назвали найкращі телесеріали року

У Лос-Анджелесі відбулася 59-а щорічна церемонія вручення нагород американської телеакадемії Еммі.

Автори легендарного «Клану Сопрано» здобули одразу кілька нагород: цей серіал був визнаний кращим драматичним серіалом року і переміг у номінаціях Кращий режисер і Кращий сценарій. «Сопрано» був одним з фаворитів цьогорічної церемонії - ця багатосерійна стрічка була представлена відразу в 15 номінаціях.

Кращим комедійним серіалом телевізійного сезону в США став 30 Rock. Це гумористичне оповідання про будні творців телевізійного розважального шоу. Головні ролі в серіалі виконують Алек Болдуін та Тіна Фей.

Кращим актором комедійного серіалу став Рікі Джерваіс, який зіграв у серіалі «Extras».

Кращою комедійною акторкою була визнана Америка Феррера, котра зіграла головну роль у серіалі «Бридкенька Бетті». Аналог «Не родися вродливою».

Акторка Саллі Філд стала лауреатом Еммі втретє - за роль у драматичному серіалі «Брати і сестри».

Також третю золоту фігурку забрав з церемонії актор Джеймс Спейдер. Нагорода присуджена йому в номінації Краща чоловіча роль у драматичному серіалі за роботу в стрічці «Юристи Бостона».

Стрічка «Поховаєте моє серце» на струмку Вундед Ні стала кращим телефільмом року за версією американської Академії телебачення.

Роб Маршалл визнаний кращим режисером-постановником року за свою роботу над телевізійним мюзиклом Тоні Беннетт: американська класика. 

Відомий актор Роберт Дювалл став переможцем у категорії Краща чоловіча роль у мінісеріалі або телефільмі за роль у «Перерваній розповіді». Цього року Дювалл номінувався на Еммі вчетверте.

Акторці Кетрин Хайгл вдалося здобути омріяну золоту статуетку з першої спроби: вона була визнана кращою виконавицею ролі другого плану в драматичному серіалі про докторів «Анатомія Грей».

Актор Террі О`Куін став лауреатом премії Еммі за роль Джона Локе в серіалі «Залишитися в живих».

Золоту статуетку також одержали Джеремі Півен у номінації Кращий актор другого плану в комедійному серіалі за фільм «Антураж», Томас Хейден Черч у номінації Кращий актор другого плану в мінісеріалі або телефільмі за фільм «Перервана розповідь» і Джеймі Пресслі в номінації Краща акторка другого плану в комедійному серіалі за фільм «Мене звуть Ерл».

Нагорода Еммі в спеціальній категорії Інтерактивні телевізійні проекти присуджений Альберту Гору - колишньому віце-президентові США, теледокументалістові і творцеві кабельного й інтернет-телеканалу Current TV.

Кореспондент

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY