«Стар Медіа» почала «Уроки зваби»

15 Серпня 2007
5835
15 Серпня 2007
15:51

«Стар Медіа» почала «Уроки зваби»

5835
«Стар Медіа» почала «Уроки зваби»

«Стар Медіа» почала зйомки ліричної комедії «Уроки зваби» («Уроки обольщения»), які триватимуть з 15 серпня по 7 вересня. У головних ролях – Олена Шевченко («Третій зайвий»), Оксана Мисіна («Андерсен. Життя без кохання», «Кривав Мері»), Дмитро Назаров («Штрафбат», «Новий російський романс»), Ірина Мак («Владика Андрій», «Мухтар 1,2,3»).

 

Сюжет будується навколо трьох жінок різного віку. Вихідними у скверику, де Алла й Соня гуляють з онуками, а Кіра – з сином, Алла (найдосвідченіша й наймудріша) дає уроки зваблювання чоловіків своїм приятелькам. Користуючись її порадами, Соня змінює стосунки з чоловіком та коханцем, але потім несподівано виявляється, що її коханець Артем – чоловік Алли. До цього всього ще якось причетна Кіра і… Фатима – тутешня двірничка.

 

Режисер фільму - Олексій Лисовець. Оператор-постановник – Ігор Іванов, художник-постановник – Лариса Жилко. Продюсери – Влад Ряшин та Олексій Гончаренко. Сценаристом виступив Валентин Азерников.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5835
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду