Наталія Могилевська пішла зі зйомок «Вольностей Вольновой» із скандалом

14 Серпня 2007
5330
14 Серпня 2007
19:12

Наталія Могилевська пішла зі зйомок «Вольностей Вольновой» із скандалом

5330
Наталія Могилевська пішла зі зйомок «Вольностей Вольновой» із скандалом

Співачка та телеведуча Наталія Могилевська зірвала зйомки програми «Вольности Вольновой» (М1), влаштувавши сварку з її ведучою. Про це пише сама Світлана Вольнова у своєму веб-щоденнику.

 

За словами ведучої, бажаючи розпочати новий сезон «Вольностей» із помпою, канал М1 орендував модний бар та дорогу апаратуру та запросив на програму 13 серпня Наталію Могилевську. Прибувши із запізненням, у супроводі гримера та прес-аташе, пані Могилевська відреагувала на першу ж фразу ведучої: «Ты что, думаешь, что я тебя боюсь? Да кто ты такая? Что ты о себе возомнила? Ты – хамка!».

 

«Звезда была неугомонна, и в отместку заявила, что канал М1 для неё «не является приоритетом, так как пиар у «Интера» намного круче, «и вообще, я бы к тебе не пришла, если бы меня не попросили». Моя челюсть опускалась все ниже и ниже. Желая как можно быстрее начать интервью, я спросила у съёмочной группы: «Когда начинаем?», а Наталке уважительным тоном добавила: «Если Вам что-либо не понравится, я остановлю камеру». На что… Могилевская - ответила, что ей это всё не нравится, и она уходит со схемки», - розповіла ведуча.

 

Нагадаємо, Наталія Могилевська є ведучою програми «Шанс», яка донедавна виходила на «Інтері», а восени 2007 року продовжить виходити вже на «1+1». Продюсер шоу Ігор Кондратюк в одному із своїх інтерв’ю заявив, що «Шанс» не може мати інших ведучих, крім Наталії Могилевської та Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5330
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5906 дн. тому
ну і добре що закривається вольнова бо вона трішки безглузда передача
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду