detector.media
14.08.2007 19:12
Наталія Могилевська пішла зі зйомок «Вольностей Вольновой» із скандалом

Співачка та телеведуча Наталія Могилевська зірвала зйомки програми «Вольности Вольновой» (М1), влаштувавши сварку з її ведучою. Про це пише сама Світлана Вольнова у своєму веб-щоденнику.

 

За словами ведучої, бажаючи розпочати новий сезон «Вольностей» із помпою, канал М1 орендував модний бар та дорогу апаратуру та запросив на програму 13 серпня Наталію Могилевську. Прибувши із запізненням, у супроводі гримера та прес-аташе, пані Могилевська відреагувала на першу ж фразу ведучої: «Ты что, думаешь, что я тебя боюсь? Да кто ты такая? Что ты о себе возомнила? Ты – хамка!».

 

«Звезда была неугомонна, и в отместку заявила, что канал М1 для неё «не является приоритетом, так как пиар у «Интера» намного круче, «и вообще, я бы к тебе не пришла, если бы меня не попросили». Моя челюсть опускалась все ниже и ниже. Желая как можно быстрее начать интервью, я спросила у съёмочной группы: «Когда начинаем?», а Наталке уважительным тоном добавила: «Если Вам что-либо не понравится, я остановлю камеру». На что… Могилевская - ответила, что ей это всё не нравится, и она уходит со схемки», - розповіла ведуча.

 

Нагадаємо, Наталія Могилевська є ведучою програми «Шанс», яка донедавна виходила на «Інтері», а восени 2007 року продовжить виходити вже на «1+1». Продюсер шоу Ігор Кондратюк в одному із своїх інтерв’ю заявив, що «Шанс» не може мати інших ведучих, крім Наталії Могилевської та Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY