Reuters: ІСД не підтверджує інформацію про те, що Гайдук став співвласником «Інтера»

8 Серпня 2007
7485
8 Серпня 2007
12:36

Reuters: ІСД не підтверджує інформацію про те, що Гайдук став співвласником «Інтера»

7485
Reuters: ІСД не підтверджує інформацію про те, що Гайдук став співвласником «Інтера»

Корпорація «Індустріальний союз Донбасу» не підтверджує інформацію про участь одного із своїх власників, колишнього секретаря Ради національної безпеки і оборони України Віталія Гайдука у придбанні на паях із власником Group DF Дмитром Фірташем контрольного пакету каналу «Інтер». Про це повідомляє «РБК-Україна» з посиланням на інформаційне агентство Reuters.

 

Нагадаємо, раніше українська газета «КоммерсантЪ» із посиланням на анонімні джерела повідомила, що власник Group DF і співвласник «РосУкрЕнерго» Дмитро Фірташ» разом із співвласником корпорації «Індустріальний союз Донбасу» придбали контрольний пакет (61%) акцій АТЗТ «Українська незалежна телевізійна корпорація» (оператора каналу «Інтер»). Цей пакет вони начебто викупили за 600 мільйонів доларів США в російського мільярдера, власника металургійної компанії Evraz Group Олександра Абрамова.

 

Нагадаємо, офіційно власником 61% «УНТК» є компанія «Український медіа-проект», яка належить Валерію Хорошковському, в минулому міноритарному акціонеру Evraz Group. Валерій Хорошковський також був Першим заступником Секретаря Ради національної безпеки і оборони України в той період, коли РНБОУ очолював Віталій Гайдук. Раніше чутки про купівлю «Інтера» спростував сам пан Гайдук; канал неодноразово офіційно спростовував інформацію про те, що його власник змінився.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7485
Читайте також
20.04.2009 09:13
Отар Довженко
, Костянтин Усов, для «Дзеркала тижня»
18 205
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду