detector.media
08.08.2007 12:36
Reuters: ІСД не підтверджує інформацію про те, що Гайдук став співвласником «Інтера»

Корпорація «Індустріальний союз Донбасу» не підтверджує інформацію про участь одного із своїх власників, колишнього секретаря Ради національної безпеки і оборони України Віталія Гайдука у придбанні на паях із власником Group DF Дмитром Фірташем контрольного пакету каналу «Інтер». Про це повідомляє «РБК-Україна» з посиланням на інформаційне агентство Reuters.

 

Нагадаємо, раніше українська газета «КоммерсантЪ» із посиланням на анонімні джерела повідомила, що власник Group DF і співвласник «РосУкрЕнерго» Дмитро Фірташ» разом із співвласником корпорації «Індустріальний союз Донбасу» придбали контрольний пакет (61%) акцій АТЗТ «Українська незалежна телевізійна корпорація» (оператора каналу «Інтер»). Цей пакет вони начебто викупили за 600 мільйонів доларів США в російського мільярдера, власника металургійної компанії Evraz Group Олександра Абрамова.

 

Нагадаємо, офіційно власником 61% «УНТК» є компанія «Український медіа-проект», яка належить Валерію Хорошковському, в минулому міноритарному акціонеру Evraz Group. Валерій Хорошковський також був Першим заступником Секретаря Ради національної безпеки і оборони України в той період, коли РНБОУ очолював Віталій Гайдук. Раніше чутки про купівлю «Інтера» спростував сам пан Гайдук; канал неодноразово офіційно спростовував інформацію про те, що його власник змінився.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY