Над оновленим журналом «Профиль-Украина» працюватиме багато екс-телевізійників, серед яких вихідці з «Інтера»

1 Серпня 2007
3517
1 Серпня 2007
14:56

Над оновленим журналом «Профиль-Украина» працюватиме багато екс-телевізійників, серед яких вихідці з «Інтера»

3517
Над оновленим журналом «Профиль-Украина» працюватиме багато екс-телевізійників, серед яких вихідці з «Інтера»

25 серпня вийде перший номер оновленого журналу «Профиль-Украина». Як розповіла «Детектор медіа» головний редактор тижневика Олена Громницька, в її команді буде працювати «много известных людей, в том числе пришедших из телевизора».    «Это редактор международки Ольга Река и редактор «Общества» Леся Гонта, которые пришли с телеканала «Интер», экономикой будет заниматься Юрий Сколоздра из «Фокуса», а политикой - Ярема Городчук», - перелічила вона.

 

Першим заступником головного редактора став Олег Базар, котрий до цього працював на аналогічній посаді в газеті «24». «Это очень профессиональный талантливый человек – один из лучших в этой сфере. Все его знают по «Львівській газеті» и не только, - пояснила «Детектор медіа» причини такого вибору Олена Громницька. - Еще одним моим замом будет Ольга Яценко, которая работала главным редактором газеты «Грани» и многих других проектов».  

 

Журнал «Профиль-Украина» з’явився на українському ринку в 2003 році. Протягом чотирьох років його випускав видавничий дім «Профит-Пресс», але на початку липня цього року тижневик був придбаний холдінгом «Главред-медіа». Головним редактором журналу була призначена Олена Громницька, яка оголосила про зміну команди, концепції та контенту видання.

 

Ольга Ліцкевич, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3517
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду