В’ячеслав Піховшек вестиме нову щоденну аналітичну програму на «1+1»

31 Липня 2007
1877
31 Липня 2007
22:05

В’ячеслав Піховшек вестиме нову щоденну аналітичну програму на «1+1»

1877
В’ячеслав Піховшек вестиме нову щоденну аналітичну програму на «1+1»

Незабаром Вячеслав Піховшек повернеться в ефір каналу «1+1» із новим проектом. Хронометраж аналітичної програми, яка виходитиме у понеділок, вівторок, середу та четвер у рамках нічного (23.30) випуску новин «ТСН», становитиме 10-15 хвилин. Гнучкий формат програми передбачає, крім монологів ведучого, відеосюжети та гостьові студії.

 

Назва проекту ще не затверджена, проте ведучий каже, що «те, що робить Піховшек, асоціюється у глядачів із назвою «Епіцентр». Не визначено поки що й дату премєри нового проекту – за словами Вячеслава Піховшека, він має вийти в ефір у найближчі два тижні. Він наголошує, що не планує підбивати підсумки кожного дня: «Зараз в Україні відбуваються справжні вибори – боротьба за місце у виборчих списках. Адже той, хто посяде місце у списку, вже може вважати себе народним депутатом. Це мексиканська мильна опера із зрадами, істериками, образами тощо. Потім розпочнеться сама виборча кампанія, потім, після дня виборів – підрахунок голосів, «коаліціада» і «спікеріада». Всі ці процеси триватимуть близько двох з половиною місяців, і аналізувати їх у рамках одного дня не можна».

 

«Я далекий від думки, що програма буде обєктивною. Я буду однаково гостро субєктивним і критичним щодо всіх політичних сил», - розповідає ведучий, і обіцяє, що те, що він говоритиме у програмі, не подобатиметься абсолютно всім політикам.

 

За словами Вячеслава Піховшека, його мета – «відновити українську політичну аналітику, калібр якої дуже серйозно впав, бодай до рівня 2004 року».

 

Нагадаємо, на початку вересня керівництво каналу «1+1» відправило у відпустку всі суспільно-політичні ток-шоу, які виходять на каналі, а ведучим запропонувало розробляти нові формати. Серед інших було припинено вихід ток-шоу «Епіцентр», автором і ведучим якого є В’ячеслав Піховшек. За словами ведучого, новий аналітичний щоденник буде єдиним проектом, який він вестиме у першому півріччі нового телесезону.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1877
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду