detector.media
31.07.2007 22:05
В’ячеслав Піховшек вестиме нову щоденну аналітичну програму на «1+1»

Незабаром Вячеслав Піховшек повернеться в ефір каналу «1+1» із новим проектом. Хронометраж аналітичної програми, яка виходитиме у понеділок, вівторок, середу та четвер у рамках нічного (23.30) випуску новин «ТСН», становитиме 10-15 хвилин. Гнучкий формат програми передбачає, крім монологів ведучого, відеосюжети та гостьові студії.

 

Назва проекту ще не затверджена, проте ведучий каже, що «те, що робить Піховшек, асоціюється у глядачів із назвою «Епіцентр». Не визначено поки що й дату премєри нового проекту – за словами Вячеслава Піховшека, він має вийти в ефір у найближчі два тижні. Він наголошує, що не планує підбивати підсумки кожного дня: «Зараз в Україні відбуваються справжні вибори – боротьба за місце у виборчих списках. Адже той, хто посяде місце у списку, вже може вважати себе народним депутатом. Це мексиканська мильна опера із зрадами, істериками, образами тощо. Потім розпочнеться сама виборча кампанія, потім, після дня виборів – підрахунок голосів, «коаліціада» і «спікеріада». Всі ці процеси триватимуть близько двох з половиною місяців, і аналізувати їх у рамках одного дня не можна».

 

«Я далекий від думки, що програма буде обєктивною. Я буду однаково гостро субєктивним і критичним щодо всіх політичних сил», - розповідає ведучий, і обіцяє, що те, що він говоритиме у програмі, не подобатиметься абсолютно всім політикам.

 

За словами Вячеслава Піховшека, його мета – «відновити українську політичну аналітику, калібр якої дуже серйозно впав, бодай до рівня 2004 року».

 

Нагадаємо, на початку вересня керівництво каналу «1+1» відправило у відпустку всі суспільно-політичні ток-шоу, які виходять на каналі, а ведучим запропонувало розробляти нові формати. Серед інших було припинено вихід ток-шоу «Епіцентр», автором і ведучим якого є В’ячеслав Піховшек. За словами ведучого, новий аналітичний щоденник буде єдиним проектом, який він вестиме у першому півріччі нового телесезону.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY