Марія Фірташ вимагає від колишнього чоловіка 1,8 млрд євро

26 Червня 2007
7337
26 Червня 2007
12:08

Марія Фірташ вимагає від колишнього чоловіка 1,8 млрд євро

7337
Марія Фірташ вимагає від колишнього чоловіка 1,8 млрд євро

Марія Фірташ вимагає віддати їй 1,8 млрд євро – половину нинішнього бізнесу її колишнього водія і чоловіка Дмитра Фірташа. Хоча Марія розлучилась із чоловіком ще 2 роки тому, проте її не влаштовує та сума, яка належить їй зараз за домовленістю, укладеною під час розлучення – 36 мільйонів доларів. Про це повідомляє «Газета 24».

 

Син пані Фірташ від першого шлюбу Олександр Калиновський розповів журналістам, що його вітчим був пожежником, коли познайомився із Марією Калиновською у 1991 році. Вона взяла його до себе на фірму водієм, а пізніше зробила комерційним директором. Захворівши і відійшовши від справ, Марія передала Фірташеві все управління справами.

 

Як повідомляє «Україна молода», Олександр Калиновський вважає, що аварію автомобіля сина Марії Фірташ Сергія Калиновського, в результаті якої загинуло двоє людей, міг підлаштувати Дмитро Фірташ, аби перешкодити намірам колишньої дружини відсудити частину його бізнесу. Нагадаємо, 21 червня у Шевченківському районному суді відбулося слухання справи певного Калиновського, якому присудили штраф у розмірі 34 гривні за порушення правил дорожнього руху. За інформацією джерел «Главреда», йдеться саме про Сергія Калиновського, проте його адвокат це заперечує.

 

За інформацією газети «Дело», Дмитро Фірташ є реальним власником медіагрупи, створеної навколо каналу «Інтер». Про те, що частина акцій «Інтера» належить Фірташу, повідомляють і джерела «ТК». Тим часом канал «Інтер» це заперечує, наголошуючи, що власником АТЗТ «Українська незалежна телевізійна корпорація» залишається Валерій Хорошковський.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7337
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду