detector.media
26.06.2007 12:08
Марія Фірташ вимагає від колишнього чоловіка 1,8 млрд євро

Марія Фірташ вимагає віддати їй 1,8 млрд євро – половину нинішнього бізнесу її колишнього водія і чоловіка Дмитра Фірташа. Хоча Марія розлучилась із чоловіком ще 2 роки тому, проте її не влаштовує та сума, яка належить їй зараз за домовленістю, укладеною під час розлучення – 36 мільйонів доларів. Про це повідомляє «Газета 24».

 

Син пані Фірташ від першого шлюбу Олександр Калиновський розповів журналістам, що його вітчим був пожежником, коли познайомився із Марією Калиновською у 1991 році. Вона взяла його до себе на фірму водієм, а пізніше зробила комерційним директором. Захворівши і відійшовши від справ, Марія передала Фірташеві все управління справами.

 

Як повідомляє «Україна молода», Олександр Калиновський вважає, що аварію автомобіля сина Марії Фірташ Сергія Калиновського, в результаті якої загинуло двоє людей, міг підлаштувати Дмитро Фірташ, аби перешкодити намірам колишньої дружини відсудити частину його бізнесу. Нагадаємо, 21 червня у Шевченківському районному суді відбулося слухання справи певного Калиновського, якому присудили штраф у розмірі 34 гривні за порушення правил дорожнього руху. За інформацією джерел «Главреда», йдеться саме про Сергія Калиновського, проте його адвокат це заперечує.

 

За інформацією газети «Дело», Дмитро Фірташ є реальним власником медіагрупи, створеної навколо каналу «Інтер». Про те, що частина акцій «Інтера» належить Фірташу, повідомляють і джерела «ТК». Тим часом канал «Інтер» це заперечує, наголошуючи, що власником АТЗТ «Українська незалежна телевізійна корпорація» залишається Валерій Хорошковський.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY