Марина Творогова підтверджує, що «Український бізнес-канал» подав до Нацради документи на отримання ліцензії

11 Червня 2007
2696
11 Червня 2007
12:05

Марина Творогова підтверджує, що «Український бізнес-канал» подав до Нацради документи на отримання ліцензії

2696
Марина Творогова підтверджує, що «Український бізнес-канал» подав до Нацради документи на отримання ліцензії

Марина Творогова, один із засновників «Українського бізнес каналу» (частка статутного фонду - 5%), підтвердила в телефонній розмові з «Детектор медіаю», що «УБК» подав до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення документи на отримання ліцензії. Поки що йдеться про ліцензію на супутникове мовлення. «Природно, нас, як і будь-який інший канал, цікавлять усі варіанти покриття. Але все залежатиме від технічних можливостей», - сказала пані Творогова.

 

Нагадаємо, 8 травня газета «Экономические известия» з посиланням на начальника відділу звязків із ЗМІ Миколу Гриценка та директора ліцензійного департаменту Анатолія Новицького повідомила, що в Нацраді про «УБК» начебто нічого не чули. Тим часом, джерела «ТК» стверджують, що канал подав заявку та частину документів на отримання ліцензії, і рішення щодо її надання може бути прийняте ще до осені.

 

Водночас Марина Творогова відмовилась відповідати на запитання щодо інших власників каналу (95% належить ТОВ «Компанія «Симетрія»; за неперевіреною інформацією, цією часткою володіють російські інвестори), а також щодо складу майбутнього топ-менеджменту «УБК». Вона також спростувала інформацію про те, що канал розпочав тестове мовлення на супутнику Hellas Sat 2, поширену сайтом «Оглядач».


 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2696
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду