Ігор Кондратюк не хоче, аби керівництво «Інтера» втручалось у «Караоке на майдані» та «Шанс»

11 Червня 2007
25471
11 Червня 2007
11:28

Ігор Кондратюк не хоче, аби керівництво «Інтера» втручалось у «Караоке на майдані» та «Шанс»

25471
Ігор Кондратюк не хоче, аби керівництво «Інтера» втручалось у «Караоке на майдані» та «Шанс»

Програми «Караоке на майдані» та «Шанс» і надалі виходитимуть на «Інтері». Про це продюсер цих проектів Ігор Кондратюк розповів в інтерв’ю, опублікованому у свіжому числі журналу «Главред». Він підтвердив, що мав цікаві пропозиції від інших каналів, але вирішив залишитись на «Інтері»: «Мої глядачі – поки що ті, які дивляться «Інтер».

 

За його словами, процес «притирання» ще триває, але в результаті непростих багатораундових переговорів вдалося домовитися з новим керівництвом каналу: «Зараз ми запустили документальне підтвердження цих домовленостей. Я хочу продовжити контракти щодо «Караоке на Майдані» і «Шансу» ще на рік».

 

Продюсер вважає, що канал повинен визначитись, чи потрібні йому проекти в теперішньому вигляді, й не втручатись у творчий процес: «Якщо не влаштовують наші рейтингові показники, то так і кажіть, що річ у них, а не у форматі. Але наша програма (я маю на увазі «Караоке») має найбільшу частку в країні вже дев’ятий рік поспіль! Періодично бувають сплески інших проектів, як «Танці з зірками», але наш – стабільний. Його частка в середньому – понад тридцять відсотків. «Плюси» ж не втручались у зйомки «Кадетів»! Купили, та й годі. У мене такий самий серіал – незабаром з’явиться сто тридцять дев’ята «серія» «Шансу». Я вважаю, що поки що ми тримаємо марку».

 

Крім того, Ігор Кондратюк спростував чутки про зміну ведучих «Караоке» та «Шансу». На його думку, поява нових людей у проектах – занадто ризикований і непередбачуваний крок.

 

«Главред»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25471
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду