detector.media
11.06.2007 11:28
Ігор Кондратюк не хоче, аби керівництво «Інтера» втручалось у «Караоке на майдані» та «Шанс»

Програми «Караоке на майдані» та «Шанс» і надалі виходитимуть на «Інтері». Про це продюсер цих проектів Ігор Кондратюк розповів в інтерв’ю, опублікованому у свіжому числі журналу «Главред». Він підтвердив, що мав цікаві пропозиції від інших каналів, але вирішив залишитись на «Інтері»: «Мої глядачі – поки що ті, які дивляться «Інтер».

 

За його словами, процес «притирання» ще триває, але в результаті непростих багатораундових переговорів вдалося домовитися з новим керівництвом каналу: «Зараз ми запустили документальне підтвердження цих домовленостей. Я хочу продовжити контракти щодо «Караоке на Майдані» і «Шансу» ще на рік».

 

Продюсер вважає, що канал повинен визначитись, чи потрібні йому проекти в теперішньому вигляді, й не втручатись у творчий процес: «Якщо не влаштовують наші рейтингові показники, то так і кажіть, що річ у них, а не у форматі. Але наша програма (я маю на увазі «Караоке») має найбільшу частку в країні вже дев’ятий рік поспіль! Періодично бувають сплески інших проектів, як «Танці з зірками», але наш – стабільний. Його частка в середньому – понад тридцять відсотків. «Плюси» ж не втручались у зйомки «Кадетів»! Купили, та й годі. У мене такий самий серіал – незабаром з’явиться сто тридцять дев’ята «серія» «Шансу». Я вважаю, що поки що ми тримаємо марку».

 

Крім того, Ігор Кондратюк спростував чутки про зміну ведучих «Караоке» та «Шансу». На його думку, поява нових людей у проектах – занадто ризикований і непередбачуваний крок.

 

«Главред»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY