«Український бізнес-канал» готується до запуску

5 Червня 2007
2589
5 Червня 2007
15:31

«Український бізнес-канал» готується до запуску

2589
 «Український бізнес-канал» готується до запуску

Незабаром в Україні зявиться новий супутниковий діловий телеканал. «Український бізнес-канал» (Ukrainian business channel) вже подав до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення заявку і частину документів, необхідних для отримання ліцензії на супутникове мовлення.

 

Засновниками каналу є ТОВ «Компанія Симетрія» (Київ) – 95% статутного фонду, та фізична особа Марина Михайлівна Творогова – 5% статутного фонду. Марина Творогова – генеральний директор каналу «Київська Русь» (КРТ). За неофіційною інформацією, ці 5% насправді належать власникові КРТ, екс-генпрокурору Геннадію Васильєву, а 95% - невідомому російському інвестору.

 

Головним продюсером «УБК» стане Світлана Коляда, в минулому – шеф-редактор Першого ділового каналу. Вона поки що утримується від коментарів.  

 

Тим часом, як стало відомо «ТК», канал уже готується до запуску. Придбане приміщення для офісу, кільканадцять пакетів камер, чотири ПТС. Триває робота над студією. Концепції каналу поки що немає, проте відомо, що новини на «УБК» виходитимуть щогодини.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2589
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду