Депутати V скликання зняли з розгляду законопроект Ольги Герасим’юк про громадські ради (ОНОВЛЕНО)

22 Травня 2007
15095
22 Травня 2007
12:38

Депутати V скликання зняли з розгляду законопроект Ольги Герасим’юк про громадські ради (ОНОВЛЕНО)

15095
Депутати V скликання зняли з розгляду законопроект Ольги Герасим’юк про громадські ради (ОНОВЛЕНО)

Народні депутати V скликання зняли з розгляду законопроект Ольги Герасим’юк («Наша Україна») «Про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» (щодо повноважень громадських рад).

 

За це рішення проголосувало 250 народних депутатів.

 

 «Законопроект Ольги Герасимьюк был  снят с рассмотрения по просьбе самого автора законопроекта. Она отсутствовала в зале и не могла должным образом представить его. Поэтому руководство Верховной Рады пошло навстречу автору. Мне очень жаль, что мои коллеги по комитету, следуя фракционным указаниям и дисциплине, не могут появляться в сессионном зале и представлять  свои законопроекты, которые так необходимы обществу», - прокоментувала «ТК» перший заступник Голови Комітету ВР з питань свободи слова та інформації Олена Бондаренко.

Як уже повідомляла «ТК», на поточний тиждень внесено на розгляд ще три медійні законопроекти: «Про редакційну свободу державної та комунальної преси в процесі роздержавлення” (№ 2738) та «Про мораторій на відчуження від редакцій державних та комунальних засобів масової інформації приміщень та майна” (№273); обидва проекти народного депутата Андрія Шевченка (фракція БЮТ); «Про внесення змін до Закону України «Про рекламу» (щодо соціальної реклами) – проект народного депутата Валерія Писаренка (БЮТ) №3073. Голова Комітету ВР з питань свободи слова та інформації Андрій Шевченко відмовився доповідати ці законопроекти, оскільки вважає Верховну Раду нелегітимною. Фракції Блоку Юлії Тимошенко та блоку «Наша Україна» не беруть участі у засіданнях.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15095
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду