detector.media
22.05.2007 12:38
Депутати V скликання зняли з розгляду законопроект Ольги Герасим’юк про громадські ради (ОНОВЛЕНО)

Народні депутати V скликання зняли з розгляду законопроект Ольги Герасим’юк («Наша Україна») «Про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» (щодо повноважень громадських рад).

 

За це рішення проголосувало 250 народних депутатів.

 

 «Законопроект Ольги Герасимьюк был  снят с рассмотрения по просьбе самого автора законопроекта. Она отсутствовала в зале и не могла должным образом представить его. Поэтому руководство Верховной Рады пошло навстречу автору. Мне очень жаль, что мои коллеги по комитету, следуя фракционным указаниям и дисциплине, не могут появляться в сессионном зале и представлять  свои законопроекты, которые так необходимы обществу», - прокоментувала «ТК» перший заступник Голови Комітету ВР з питань свободи слова та інформації Олена Бондаренко.

Як уже повідомляла «ТК», на поточний тиждень внесено на розгляд ще три медійні законопроекти: «Про редакційну свободу державної та комунальної преси в процесі роздержавлення” (№ 2738) та «Про мораторій на відчуження від редакцій державних та комунальних засобів масової інформації приміщень та майна” (№273); обидва проекти народного депутата Андрія Шевченка (фракція БЮТ); «Про внесення змін до Закону України «Про рекламу» (щодо соціальної реклами) – проект народного депутата Валерія Писаренка (БЮТ) №3073. Голова Комітету ВР з питань свободи слова та інформації Андрій Шевченко відмовився доповідати ці законопроекти, оскільки вважає Верховну Раду нелегітимною. Фракції Блоку Юлії Тимошенко та блоку «Наша Україна» не беруть участі у засіданнях.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY