Акредитація на Каннський фестиваль реклами триватиме до 12 травня

12 Квітня 2007
18669
12 Квітня 2007
12:05

Акредитація на Каннський фестиваль реклами триватиме до 12 травня

18669
Акредитація на Каннський фестиваль реклами триватиме до 12 травня

Офіційний представник Cannes Lions в Україні портал РеклаМастер нагадує, що всі, хто бажає поїхати на Каннський фестиваль реклами, повинні акредитуватись до 12 травня 2007 року. Ті, хто цього не зробить, не будуть внесені до Delegate book, отже, іншим делегатам буде складніше запросити їх, наприклад, на свою національну тусовку або майстер-клас.

 

Оформити поїздку досить просто: обрати акредитаційний пакет, зареєструватись, зробити запит до організаторів і забронювати готель можна на офіційному сайті http://www.canneslions.com.  В українському представництві можна отримати всі консультації, а також запрошення на Національну вечірку.

 

Детальніше про те, як акредитуватись, можна дізнатись тут.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18669
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду