Агентство DIALLA Communications стало победителем тендера компании «Велтон.Телеком»

23 Березня 2007
12310
23 Березня 2007
14:23

Агентство DIALLA Communications стало победителем тендера компании «Велтон.Телеком»

12310
Агентство DIALLA Communications стало победителем тендера компании «Велтон.Телеком»

Компания «Велтон.Телеком», украинский CDMA-оператор,  огласила официальные результаты тендера на креативную концепцию для рекламной кампании. Победителем стало агентство маркетинговых коммуникаций DIALLA Communications.

 

В рамках тендера, который длился месяц, 5 агентств разрабатывали свои креативные концепции. 2 марта были оглашены результаты, согласно которым победителем стало АМК DIALLA Communications.

 

 Ольга Вовкотруб, заместитель генерального директора АМК DIALLA Communications: «В рамках участия в тендере компании “Велтон.Телеком” мы разработали креативную концепцию для рекламы на ТВ, наружной рекламы, макетов в прессу и не только. CDMA-связь – относительно нераспространённый стандарт в нашей стране по сравнению, скажем, с GSM, поэтому подход к рекламной кампании должен радикально отличаться от стандартного. Что мы и продемонстрировали в нашей концепции».

 

Справка о компании:

Телекоммуникационная Компания «Велтон.Телеком» – оператор фиксированной связи на базе технологии CDMA (Code Division Multiple Access). На сегодняшний день сети CDMA «Велтон.Телеком» работают в городах Киев, Донецк, Харьков, Днепропетровск, Запорожье, Луганск, Мариуполь, Одесса, Кривой Рог, Львов, Полтава, Сумы, Кременчуг.

 

Усі матеріали з теми «Медіа як бізнес» «Детектор медіа» публікує за підтримки Міжнародного фонду «Відродження»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12310
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду