«ТОНІС» став членом Індустріального телевізійного комітету

13 Березня 2007
3219
13 Березня 2007
12:26

«ТОНІС» став членом Індустріального телевізійного комітету

3219
 «ТОНІС» став членом Індустріального телевізійного комітету

Телеканал «ТОНІС» став членом Індустріального телевізійного комітету. Це рішення одностайно підтримали всі члени асоціації.

 

За словами виконавчого директора ІТК Катерини Котенко, члени асоціації голосували за телеканал не вперше: «Коли ІТК вперше хотів голосувати за «ТОНІС», то виявилось, що канал не подав усіх потрібних документів. Тому ми були змушені перенести голосування на інше засідання». За її словами наявність офіційних документів для вступу до ІТК перевіряє адвокатська контора «Кононов і Созановський».

 

Микола Княжицький, голова Правління ВАТ «Телеканал «ТОНІС»  повідомив «ТК», що для вступу в організацію необхідно подати юридично-установчі документи телеканалу – статут, рішення Наглядової ради тощо -  і рішення всіх органів управління про згоду до вступу в ІТК.

 

Також для вступу в асоціацію телеканал мав подати, як мінімум, одну рекомендацію членів ІТК. Рекомендації щодо вступу «ТОНІСа» надали канали «Інтер» та ICTV.

 

Коментуючи вступ «ТОНІСа» в ІТК, Катерина Котенко зазначила: «Ми давно прагнули бачити телеканал «ТОНІС»  у своїх лавах, і дуже приємно, що з приходом на канал нового менеджменту це здійснилось. «ТОНІС» – загальнонаціональний канал і, гадаю, зі вступом до Індустріального телевізійного комітету він отримав можливість розвивати і просувати вперед українське телебачення на всіх рівнях».

 

Микола Княжицький позитивно оцінює роботу ІТК протягом останніх років: «Це хороший приклад того, як індустрія у важливій для суспільства галузі мас-медіа може об’єднуватися і представляти спільні інтереси перед різноманітними державними органами, у стосунках з громадськими організаціями, з регулюючими органами. Це хороший приклад саморегуляції в ЗМІ. І для нас є честю стати членом цієї Асоціації».

 

Також, як повідомила «ТК» Катерина Котенко, незабаром в ІТК розглядатиметься питання вступу до асоціації телеканалу OTV.

 

Довідка «ТК»:

Індустріальний телевізійний комітет –галузева асоціація, що представляє інтереси телевізійного ринку України. Заснована  27 серпня 2002 року.

 

До ІТК входять телеканали «Інтер», «1+1», ICTV, СТБ, Новий, М1, «ТЕТ», «Україна», НТН і, віднедавна, «ТОНІС», рекламні агентства Publicis Groupe Media (в минулому DMD&B/Starcom MediaVest Group), Provid/BBDO, Іnіtіatіve medіa і FCB MA,  а також великі рекламодавці – представництва компаній Coca-Cola, Unilever і Procter&Gamble в Україні.

 

Канал «ТОНІС» заснований у 1989 році, і є найстарішим комерційним телеканалом українського медіапростору. Відомий своєю орієнтацією на інформаційно-пізнавальний продукт.

 

Телеканал ТОНІС входить до складу медіа-холдингу «Медіа Дім». З лютого 2007 року телеканал очолює Микола Княжицький. У найближчих планах – інформаційне та брендове оновлення телеканалу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3219
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду