TNS Ukraine готується до тендеру ІТК на оператора панелі

23 Лютого 2007
14233
23 Лютого 2007
17:16

TNS Ukraine готується до тендеру ІТК на оператора панелі

14233
 TNS Ukraine готується до тендеру ІТК на оператора панелі

Як повідомила в інтерв’ю журналу «Детектор медіа» заступник генерального директора компанії TNS Ukraine Анна Добривечір, TNS Ukraine братиме участь у наступному тендері Індустріального телевізійного комітету на оператора панелі вимірювання телеаудиторії в Україні.

 

Нагадаємо, що в минулорічному тендері  TNS Ukraine подавала заявки на дизайн вибірки, контроль якості панелі, на установче дослідження та на програмне забезпечення.

 

«Контракт на оператора панелі нас цікавив і цікавитиме. До наступного тендеру ми готуємося вже зараз, – каже пані Добривечір. – Минулоріч ми не брали участі в цьому тендері через рішення керівництва нашої штаб-квартири у Лондоні, яка дійшла до висновку, що ми не осилимо такий великий обсяг робіт. Адже щоб працювати на повну потужність, потрібен був запуск інтернаціональної бригади, така світова практика. Фронт робіт на той період у нас був дуже великим, тому ми вирішили взяти участь вже у наступному тендері».

 

Нагадаємо, 22 лютого 2006 року ІТК було оголошено відкритий тендер на вимірювання телевізійної аудиторії в Україні у 2008-2012 роках. 29 листопада був оголошений переможець тендеру на оператора панелі, яким стала дослідницька компанія GfK Ukraine, що була підрядником на ці роботи з 2003 року.

 

Терміни проведення наступного тендеру на оператора панелі, за словами Катерини Котенко, виконавчого директора ІТК, поки що не встановлені. Проте традиційно він проводиться не раніше, ніж за 2 роки до закінчення контракту з діючим оператором панелі.

 

Повну версію інтерв’ю з Анною Добривечір читайте у березневому номері журналу «Детектор медіа»

 

 

Довідка «ТК»:

TNS Ukraine – мережева маркетингова агенція, котра входить до складу світової групи компаній TNS зі штаб-квартирою в Лондоні. Україна – одна з 70 країн Європи, Америки, Азії та Близького Сходу, де працюють компанії групи TNS. За розміром річного обігу TNS посідає перше місце в Європі та друге в світі поміж дослідницьких компаній.

 

TNS Ukraine працює з 2001 року і надає повний комплекс маркетингових послуг. Серед постійних проектів TNS Ukraine – щоквартальне вивчення аудиторії друкованої преси в рамках дослідження Marketing & Media Index. Результати дослідження є вагомим показником для рекламного ринку преси.

 

Індустріальний телевізійний комітет був заснований 27 серпня 2002 року як професійна асоціація з метою організації збалансованої системи соціологічних досліджень телеаудиторії України, сприяння розвитку телевізійного ринку в Україні і саморегулювання галузі. В ІТК входят телеканали «1+1», «Інтер», М1, ТЕТ, СТБ, ICTV, Новый канал, ТРК «Україна», НТН.

 

Інна Корнелюк, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14233
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду