На Берлінському кінофестивалі працює численна делегація представників України

14 Лютого 2007
15766
14 Лютого 2007
15:55

На Берлінському кінофестивалі працює численна делегація представників України

15766
На Берлінському кінофестивалі працює численна делегація представників України

Вперше на Берлінському кіноринку централізовано та скоординовано працює делегація представників української кіноіндустрії.

Як повідомляє РR-агенція «ВАВИЛОН», за ініціативи компанії «Кінофорум України», при підтримці Служби кінематографії Міністерства культури і туризму України, при партнерстві Першого Національного каналу та кінофестивалю «Молодість» сформовано українську делегацію на Міжнародному Берлінському кіноринку.

Як сказано у повідомленні, вперше офіційною локацією української делегації на Берлінському кіноринку став сучасний виставковий стенд (Box office) «Кіно та телебачення України», на якому зараз активно працюють представники вітчизняних кіноструктур.

Компанія «Кінофорум України», в особі виконавчого директора Тетяни Смирнової, веде переговори з провідними кінокомпаніями світу та запрошує кращих на IV Міжнародний «Кінофорум України – 2007» (квітень 2007 р.) та Київський Міжнародний «Кіноринок Молодість» (жовтень 2007 р.).

Національна телекомпанія України презентує 12 фільмів власного виробництва, зокрема, перший вітчизняний гумористичний сітком «Родичі», фільм «Смарагди для Врубеля», стрічки «Щедрик, щедрик…» та «Микола Амосов. Думки і серце», документальні проекти «Ода вольності чи Ода праву», «Холокост. Всеспалення життя», «Діти Варшави. 1944», «Зона очищення», «Чорнобильці» тощо.

МКФ «Молодість», в особі Генерального директора Андрія Халпахчі, займається ретельним переглядом фестивальної програми «Берліналє», аби відібрати найкращі роботи для української «Молодості».

омпанія «Аврора Дистрибушн» привезла до Німеччини стрічку Оксани Байрак, присвячену трагедії на Чорнобильській АЄС. Показ фільму «Аврора» на «Берліналє» заплановано на 14 лютого. Компанія представляє на кіноринку ще одну українську повнометражну стрічку - «Інді» (від режисера фільму «Помаранчеве небо» Олександра Кириєнка), яка виходитиме в прокат по Україні у квітні.

Компанія «ПРЕ продакшн», в особі продюсера та режисера Івана Кравчишина, презентує світовим дистрибуторам кінострічку «Прорвемось. Авторська версія».

Компанія «ІнтерФільм» на Берлінському кіноринку представляє та продає права на фільм-казку «Біжи, Принцесо».

Компанія «Артхаус Трафік», в особі директора Дениса Іванова, веде переговори з європейськими компаніями та обирає найкращі стрічки артхаусного кіно для майбутнього прокату в Україні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15766
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду