Ф.Мандзюк: «Луцький замок» буде виходити навіть при повному припиненні фінансування з боку міськради

29 Січня 2007
2701
29 Січня 2007
13:23

Ф.Мандзюк: «Луцький замок» буде виходити навіть при повному припиненні фінансування з боку міськради

2701
Ф.Мандзюк: «Луцький замок» буде виходити навіть при повному припиненні фінансування з боку міськради

«Навіть якщо міська рада відмовиться фінансувати газету «Луцький замок» зовсім, я та колектив зробимо все, щоб газета виходила. Але ми все-таки хочемо знайти нормальний діалог із міською владою». Про це заявив під час засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної ради головний редактор газети «Луцький замок» Феодосій Мандзюк, – повідомив 29 січня власкор ЗІКу.

«У мене особисто, колективу газети та моїх колег із інших редакцій складається враження, що газету просто хочуть задушити, показати редактора таким, який неспроможний очолювати видання, натомість поставити на її чолі своїх людей», – заявив Феодосій Мандзюк.

Він також відкинув звинувачення міської ради в тому, ніби колектив газети не хоче вдосконалювати видання. «Нам закидають, ніби ми не хочемо переходити на дворазовий чи триразовий тижневий випуск, кольоровий друк тощо. Та все ми хочемо! Але ми виходимо з тих можливостей, що ми можемо і як це зробити…», – додав він.

Довідка ЗІКу.

У бюджеті на 2007 рік міська рада, яка є співзасновником видання, не заклала коштів на його фінансову підтримку. Профільна комісія ради рекомендувала виконкому до кінця лютого фінансувати газету в минулорічних обсягах, доки буде підготовлено маркетинговий план її подальшого розвитку.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2701
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду