detector.media
29.01.2007 13:23
Ф.Мандзюк: «Луцький замок» буде виходити навіть при повному припиненні фінансування з боку міськради

«Навіть якщо міська рада відмовиться фінансувати газету «Луцький замок» зовсім, я та колектив зробимо все, щоб газета виходила. Але ми все-таки хочемо знайти нормальний діалог із міською владою». Про це заявив під час засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної ради головний редактор газети «Луцький замок» Феодосій Мандзюк, – повідомив 29 січня власкор ЗІКу.

«У мене особисто, колективу газети та моїх колег із інших редакцій складається враження, що газету просто хочуть задушити, показати редактора таким, який неспроможний очолювати видання, натомість поставити на її чолі своїх людей», – заявив Феодосій Мандзюк.

Він також відкинув звинувачення міської ради в тому, ніби колектив газети не хоче вдосконалювати видання. «Нам закидають, ніби ми не хочемо переходити на дворазовий чи триразовий тижневий випуск, кольоровий друк тощо. Та все ми хочемо! Але ми виходимо з тих можливостей, що ми можемо і як це зробити…», – додав він.

Довідка ЗІКу.

У бюджеті на 2007 рік міська рада, яка є співзасновником видання, не заклала коштів на його фінансову підтримку. Профільна комісія ради рекомендувала виконкому до кінця лютого фінансувати газету в минулорічних обсягах, доки буде підготовлено маркетинговий план її подальшого розвитку.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY