Юрій Луканов відреагував на призначення Дмитра Джангірова

25 Січня 2007
3733
25 Січня 2007
13:51

Юрій Луканов відреагував на призначення Дмитра Джангірова

3733
 Юрій Луканов відреагував на призначення Дмитра Джангірова

Як уже повідомляла «Детектор медіа», мер Києва Леонід Черновецький призначив виконувачем обовязків головного редактора Дмитра Джангірова. Новоспечений керівник муніципальної газети найбільше запам’ятався українській аудиторії своєю участю у програмі «Проте» («1+1», 2003 рік), у якій він та Дмитро Корчинський «мочили» опозицію та особисто Віктора Ющенка.

 

Юрій Луканов, автор кількох циклів «козюльок», не міг пропустити цієї події. З Дмитром Джангіровим його повязує давнє знайомство, не позбавлене певного екстріму.  До уваги читачів «Детектор медіа» – «козюльки» на призначення Джангірова:

 

 

Із божевільні лунає ридалово –

бренд в неї крадуть нахабнії люди,

бо називатися іменем Павлова

газета «Хрещатик» теперечки буде.


 
Господи! Рятуй від маячні.

Лікарів же не лікують пацієнти.

Не сміється ж клоун з глядачів.

А Джангіров став редактором газети!  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3733
Теги:
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду