До Нового року СТБ готує хіт-парад подій року, що минає – по номінаціях

13 Грудня 2006
5278
13 Грудня 2006
12:50

До Нового року СТБ готує хіт-парад подій року, що минає – по номінаціях

5278
До Нового року СТБ готує хіт-парад подій року, що минає – по номінаціях

До свята Нового року канал СТБ подасть глядачам свою версію «хітових подій року, що минає». Про це повідомила прес-служба каналу.

СТБ обіцяє глядачам «яскравий калейдоскоп сюжетів із життя країни та зарубіжжя». Звання найяскравішого явища року будуть визначати по номінаціях, а робити це будуть відомі особистості, причетні до тієї чи іншої тематики. Наприклад, номінацію «Дикі танці» вестиме Григорій Чапкіс, а в категорії «Золотих слів» глядачам обіцяють нікого іншого, як Нестора Шуфрича.
Також у  зйомках новорічного шоу взяли участь актори Богдан Ступка, Ольга Сумська і Володимир Горянський, музиканти Святослав Вакарчук, Фагот із «ТНМК» та Віталий Козловський, політики Микола Катеринчук, Інна Богословська і Катерина Ващук та багато інших.
Ведучими програми стали відомі обличчя каналу – Надія Мейхер та Сергій Попов.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5278
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду