«Наша Україна» не отримувала підписів депутатів з фракції БЮТ під поданням до Конституційного Суду щодо політреформи

4 Грудня 2006
13467
4 Грудня 2006
13:07

«Наша Україна» не отримувала підписів депутатів з фракції БЮТ під поданням до Конституційного Суду щодо політреформи

13467
«Наша Україна» не отримувала підписів депутатів з фракції БЮТ під поданням до Конституційного Суду щодо політреформи

Станом на 11 годину понеділка, до секретаріату і керівництва фракції «Наша Україна» не надходили підписи від фракції БЮТ стосовно подання до Конституційного Суду з приводу легітимності політреформи.

 

Про це повідомила керівник інформдепартаменту «Нашої України» Тетяна Мокріді, коментуючи заяви Андрія Шкіля про передачу «Нашій Україні» підписів від БЮТ, повідомляє прес-служба НУ.

 

«Можливо, БЮТ і обговорював це на засіданні фракції, але відповідні документи поки що передані не були», — сказала вона.

 

Народний депутат, член фракції «Наша Україна» Юрій Ключковський повідомив, що «текст подання до КС від «Нашої України» майже готовий». «Подання буде внесене до Конституційного Суду тільки тоді, коли керівні органи партії «Наша Україна» його затвердять», — відзначив він.

 

«Це рішення політичне, тому воно має бути ухвалене на засіданні політради або Президії «Нашої України», оскільки готується на виконання рішення ІІ з’їзду партії», — пояснив Ключковський.

 

При цьому він наголосив: «Поки що не обраний голова Ради партії та не сформована Президія, і це планується зробити на найближчому засідання новообраної Ради партії».

«Ніхто не буде вносити подання тихенько і тримати це в таємниці від інших», — запевнив «нашоукраїнець». Він також порадив «не слухати плітки, а дочекатися офіційного повідомлення «Нашої України» з цього приводу».

 

Нагадаємо, член фракції БЮТ Андрій Шкіль заявив в інтерв’ю Радіо «Свобода», що «Наша Україна» направила подання з приводу легітимності політреформи до Конституційного Суду, попередньо отримавши від фракції БЮТ 129 підписів під цим поданням.

 

Оглядач

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13467
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду