CBS проводить промушн-кампанію за допомогою телефонної довідкової служби

12 Жовтня 2006
22498
12 Жовтня 2006
10:17

CBS проводить промушн-кампанію за допомогою телефонної довідкової служби

22498
CBS проводить промушн-кампанію за допомогою телефонної довідкової служби

Президент маркетингової групи корпорації CBS Джордж Швайцер висунув нестандартну ідею промоційної кампанії для осіннього телесезону CBS через безкоштовну довідкову лінію 1-800-FREE411, оператором якої є компанія Jingle Networks.

 

Рекламні аудіоролики, які вже почули мільйони користувачів довідкової служби, є частиною рекламної стратегії «Outernet», що використовує нові медіа та нетрадиційні технології реклами з метою промоції осінньої телепрограми CBS.

 

Користувачі довідкової служби, очікуючи на необхідний їм номер телефону, прослуховують короткі рекламні ролики про програму телепередач та прем'єрні покази на каналах мережі CBS. Кампанія була запущена 17 вересня. Під час дзвінка клієнт може обрати опцію отримання текстового повідомлення на свій мобільний із нагадуванням про початок трансляції програми, що його зацікавила.

Media Resources Management



Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22498
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду