В рамках проекту ІТК «Дні преси на ТБ» 6 жовтня журналістів прийматиме канал СТБ

5 Жовтня 2006
3445
5 Жовтня 2006
19:15

В рамках проекту ІТК «Дні преси на ТБ» 6 жовтня журналістів прийматиме канал СТБ

3445
В рамках проекту ІТК «Дні преси на ТБ» 6 жовтня журналістів прийматиме канал СТБ

З ініціативи Індустріального Телевізійного Комітету телеканали, що входять до його складу, розпочинають проект „Дні преси на ТБ”.

У рамках проекту телеканал - член ІТК організує зустріч із представниками преси у себе в офісах та студіях.

Журналісти, які бажають взяти участь у проекті, на свої очі побачити, що відбувається за телевізійними „лаштунками”, зможуть відвідати зйомки найпопулярніших програм і ток-шоу. Ті, хто захоче, матимуть змогу пообідати в телевізійних їдальнях, поспілкуватися за чашкою кави із відомими ведучими та продюсерами телеканалів. У найбільш допитливих журналістів та фотокореспондентів буде можливість відвідати „святая святих” кожного каналу – апаратні студії, а також подивитися на те, що відбувається в середині пересувних телевізійних комплексів.

Початок цьому поклав телеканал ICTV, що 4 жовтня влаштував великий екскурс «за лаштунки». Під час цього дійства журналісти мали змогу поспілкуватися із ведучим програми «Свобода слова» Савіком Шустером, продюсером цього проекту Михайлом Павловим, керівником інформаційної служби Олександром Семирядченком та генеральним директором каналу Олександром Богуцьким. У зустрічі з журналістами взяли участь також обличчя каналу Олена Фроляк та Оксана Соколова. Після розмови з менеджментом журналісти відвідали знімальний майданчик телесеріалу «Леся + Рома» та поспілкувалися з творчою групою, що працює над зйомками.

Не менш цікава програма очікує журналістів 6 жовтня о 12-30 на телеканалі СТБ.
У програмі зустрічі спілкування з головою правління каналу Володимиром Бородянським, програмним директором – Сергієм Назаровим, головою департаменту власного виробництва Галиною Пілютіковою, продюсером Русланом Городничим. Також буде презентація циклу документальних фільмів з проектів „Правила життя” та „Документальний блокбастер”.
Всі, хто бажає відвідати телеканал СТБ та решту каналів ІТК, будь ласка, акредитуйтеся за телефонами: 287-02-12; 8-097-952-79-37 (Ярослав), 8-067-445-35-99 (Аля).

За тиждень плануються зустрічі з телеканалом ТЕТ та Інтер.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3445
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду