«Телеглядацька асоціація батьків України» застерігає від «Бригади»

4 Вересня 2006
19080
4 Вересня 2006
08:54

«Телеглядацька асоціація батьків України» застерігає від «Бригади»

19080
«Телеглядацька асоціація батьків України» застерігає від «Бригади»

Прес-служба «Телеглядацької асоціації батьків України» занепокоєна поверненням на українські телеекрани російського телесеріалу режисера Олексія Сидорова «Бригада». Серіал транслюватиметься на каналі НТН з 4 вересня 2006 року у прайм-тайм – з 20.00.

 

«Телеглядацька асоціація» володіє інформацією щодо криміналізації підлітків після перегляду цього телесеріалу, в якому романтизуються образи злочинців. У зв'язку з цим представники цієї громадської організації звернулись до генерального директора НТН із проханням перенести демонстрацію серіалу з 20.00 на пізніший час – 23.00.

 

Також «Телеглядацька асоціація батьків України» звернулась до Міністра культури і туризму України Ігоря Ліхового з проханням переглянути індекс глядацької аудиторії, присвоєний міністерством телесеріалу «Бригада», в бік його підвищення до індексу «18», що автоматично дасть юридичні підстави для недопущення показу серіалу до 23.00.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19080
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду