Канал М1 відкриває новий телевізійний сезон

28 Серпня 2006
5758
28 Серпня 2006
13:40

Канал М1 відкриває новий телевізійний сезон

5758
Канал М1 відкриває новий телевізійний сезон

Починаючи з 1 вересня, вийдуть оновленими програми, знайомі глядачам. З’являться на М1 також нові телевізійні проекти.

Як стверджують  стилісти, людина, що стежить за модою обов”язково повинна  оновлювати свій гардероб до нового сезону.  Не відстаючи від цих тенденцій,  М1 також обновляє свій імідж. Новою стане не тільки графічна "одежа" каналу, з'являться нові проекти і нові обличчя. Повернулися на М1 і вже знайомі  глядачам ведучі: Кузьма, Ілля Мітько та Андрон.

Андрон і Ілля стануть ведучими проекту "Молочні брати". Це нічна програма для молодих людей з дорослим почуттям гумору. Світська левиця Світлана Вольнова відвідає ефір у парі із найсміливішими, найцікавішими чоловіками України. Її шоу буде провокувати, дивувати і навіть спокушати. В чомусь схоже амплуа у ведучого програми "Раздовбай" Сірика. Він  мусить   спровокувати учасника своєї програми на безжалісне руйнування коштовної для нього речі заради одержання такої ж, але  нової. У новому світлі постануть перед аудиторією вже улюблені проекти: Guten Morgen, eMOneNews, Калиханка, М2О, Міністерство прем'єр, tvій формат, SHAKEанемо, бейбі!, Vіva la vіta та Vova Zі' Vova.

Одним з головних підготовлених М1 подарунків для глядачів стане трансляція нових серій "Симпсонов" і прем'єра мультсериала "Футурама" від творця "Симпсонов" Метта Гронінга. А першою ластівкою нового сезону став цикл  "Український шоу-бізнес: як це було", що стартував на М1 24 серпня. Програма розповість історію створення сучасної  популярної музики в нашій країні.

"Початок вересня дуже важливий для всіх телеканалів. Адже як новий сезон зустрінеш, так його і проведеш -  ділиться своїми очікуваннями головний режисер М1 Нателла Чхартішвілі. - Робота над підготовкою почалася ще навесні. Усе літо ми провели в пошуку свіжих ідей і в процесі їхнього втілення. Звичайно ж, не все те, що задумали, вдалося реалізувати зараз, але ми сподіваємося, що це трапиться в найближчому майбутньому. У жовтні ми  плануємо  запустити в ефір ще кілька нових проектів. Це усе - тільки   частина сюрпризів, підготовлених  до 5-річчя М1, яке ми будемо святкувати цього року."


Детектор медіа за повідомленням прес-служби М1

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5758
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду