detector.media
28.08.2006 13:40
Канал М1 відкриває новий телевізійний сезон

Починаючи з 1 вересня, вийдуть оновленими програми, знайомі глядачам. З’являться на М1 також нові телевізійні проекти.

Як стверджують  стилісти, людина, що стежить за модою обов”язково повинна  оновлювати свій гардероб до нового сезону.  Не відстаючи від цих тенденцій,  М1 також обновляє свій імідж. Новою стане не тільки графічна "одежа" каналу, з'являться нові проекти і нові обличчя. Повернулися на М1 і вже знайомі  глядачам ведучі: Кузьма, Ілля Мітько та Андрон.

Андрон і Ілля стануть ведучими проекту "Молочні брати". Це нічна програма для молодих людей з дорослим почуттям гумору. Світська левиця Світлана Вольнова відвідає ефір у парі із найсміливішими, найцікавішими чоловіками України. Її шоу буде провокувати, дивувати і навіть спокушати. В чомусь схоже амплуа у ведучого програми "Раздовбай" Сірика. Він  мусить   спровокувати учасника своєї програми на безжалісне руйнування коштовної для нього речі заради одержання такої ж, але  нової. У новому світлі постануть перед аудиторією вже улюблені проекти: Guten Morgen, eMOneNews, Калиханка, М2О, Міністерство прем'єр, tvій формат, SHAKEанемо, бейбі!, Vіva la vіta та Vova Zі' Vova.

Одним з головних підготовлених М1 подарунків для глядачів стане трансляція нових серій "Симпсонов" і прем'єра мультсериала "Футурама" від творця "Симпсонов" Метта Гронінга. А першою ластівкою нового сезону став цикл  "Український шоу-бізнес: як це було", що стартував на М1 24 серпня. Програма розповість історію створення сучасної  популярної музики в нашій країні.

"Початок вересня дуже важливий для всіх телеканалів. Адже як новий сезон зустрінеш, так його і проведеш -  ділиться своїми очікуваннями головний режисер М1 Нателла Чхартішвілі. - Робота над підготовкою почалася ще навесні. Усе літо ми провели в пошуку свіжих ідей і в процесі їхнього втілення. Звичайно ж, не все те, що задумали, вдалося реалізувати зараз, але ми сподіваємося, що це трапиться в найближчому майбутньому. У жовтні ми  плануємо  запустити в ефір ще кілька нових проектів. Це усе - тільки   частина сюрпризів, підготовлених  до 5-річчя М1, яке ми будемо святкувати цього року."


Детектор медіа за повідомленням прес-служби М1

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY