Група "безстрашних" українських журналістів зніматиме десятисерійний фільм про "погане" НАТО

24 Травня 2006
3512
24 Травня 2006
18:59

Група "безстрашних" українських журналістів зніматиме десятисерійний фільм про "погане" НАТО

3512
Група "безстрашних" українських журналістів зніматиме десятисерійний фільм про "погане" НАТО

Як повідомляє Медіа-центр «Розмай», «група безстрашних журналістів» планує здійснити першу в історії України «небезпечну подорож хащами ситої Європи», аби з`ясувати, що таке НАТО - ворог чи друг.

«На автобусі групи «світитиметься» напис великими літерами: «НАТО: свій чи чужий?» - саме такою є робоча назва 10-серійного телевізійного документального фільму про «спадкоємців паліїв війни», який творча група медіа-центру «Розмай» має намір створити після більш ніж двомісячної мандрівки, - йдеться у повідомленні. Журналісти намагатимуться взяти за горлянку підступних політиків і вибиватимуть з них відповідь на запитання: чому вони не живуть собі тихо-мирно, а створили блок, який багато хто з українців називає агресивним? Вони прориватимуться у їдальню до натівського солдата, аби подивитися: чим його, сердешного, харчують? вдиратимуться до спальні натівського матроса: з ким він, бідолашний, розмовляє уві сні? і розпитати їх: чи не легше б їм служилося в армії нейтральної країни? Українські журналісти планують вивідати, чому на території країн-членів НАТО падають літаки, скільки заробляють генерали, як почуваються серед чоловіків численні жінки у погонах. А також з`ясувати багато-багато інших аспектів, що цікавитимуть українського глядача.

Ведучим фільму і керівником проекту виступає Вадим Кастеллі,  що вже був режисером двох ігрових фільмів «Вперед за скарбами Гетьмана» та «Подарунок для Маргарет Тетчер», а також автором телевізійних фільмів і передач. Режисер зйомок - Леонід Бухтіяров,  досвідчений документаліст. Автор сценарію - журналіст Юрій Луканов, продюсер та автор документальних фільмів «Три любові Степана Бандери», «Хто ви є, містер Джекі?», «Портрет мафії в жіночому інтер`єрі». Фінансування фільму не здійснює НАТО, США, або Н.Вітренко". 

26 травня 200 року о 14.30. у приміщенні Укрінформу за адресою вул. Хмельницького, 8/16 в Києві відбудеться прес-конференція авторів проекту.
 
У ній візьмуть участь: 1. Вадим Кастеллі, продюсер проекту «НАТО: свій чи чужий?». 2. Мар`яна Воронович, журналіст. 3. Ярослава Гаврищук, журналіст. 4. Юрій Луканов, журналіст, автор сценарію.

Контактний телефон: (044)234-8402

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3512
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду