События Киевского международного фестиваля рекламы будут транслироваться в сети Интернет

17 Травня 2006
12129
17 Травня 2006
18:25

События Киевского международного фестиваля рекламы будут транслироваться в сети Интернет

12129
События Киевского международного фестиваля рекламы будут транслироваться в сети Интернет

Возможность увидеть основные события Фестиваля в прямом эфире получат т посетители официального сайта КМФР-2006 и портала «Рекламастер».

Посетители сайтов  www.adfestival.com.uawww.reklamaster.com получат возможность выбрать для просмотра одну из программ: мастер-классы, которые будут проходить в Большом и Малом залах кинотеатра «Зоряный», или нон-стоп репортаж. Организаторы обещают, что и для Всеукраинской рекламной коалиции, и  для рекламного сообщества все материалы, которые выйдут в прямой эфир, станут сюрпризом.

Партнерами проекта выступили: компания «МакХаус», интернет-компания «Адамант» и  продюсерский центр «Украинская медийная группа».

По словам Максима Лазебника, продюсера седьмого по счету КМФР, в мировой практике рекламных фестивалей пока не было аналогичных сервисов.

"Детектор медіа" по информации пресс-службы КМФР

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12129
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду