Прокурор області проігнорував суд за позовом до газети «Рівне вечірнє»

27 Березня 2006
3039
27 Березня 2006
16:09

Прокурор області проігнорував суд за позовом до газети «Рівне вечірнє»

3039
Прокурор області проігнорував суд за позовом до газети «Рівне вечірнє»


Прокурор Рівненської області Леонід Ореховський, який подав у суд на газету «Рівне Вечірнє», не з’явився сьогодні на перше судове засідання. Інтереси прокуратури представляли керівник прес-служби Людмила Суржук і начальник відділу представництва інтересів громадян і держави в судах Лілія Китовська, повідомляє сайт «Рівне Вечірнє».

Леонід Ореховський подав до суду на газету «Рівне вечірнє» за публікацію 9 січня 2006 року статі «Прокурор за викликом». Прокурор Рівненської області вважає, що журналістський матеріал завдав шкоди репутації прокуратури і просить суд захистити її честь та гідність шляхом спростування викладених у статті відомостей.

Натомість редакція видання «Рівне Вечірнє» заперечує проти позову і вважає, що факти, які наведені у статті, відповідають дійсності, а сама стаття не містить образ і не принижує честь та гідність прокуратури і Леоніда Ореховського, зокрема.

Наступне засідання у справі прокуратури проти газети «Рівне вечірнє» суддя міського суду Оксана Крижова призначила на 11 квітня.


 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3039
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду