Телевізійне співтовариство визнало інтерактивні технології

25 Січня 2006
8250
25 Січня 2006
12:42

Телевізійне співтовариство визнало інтерактивні технології

8250
Телевізійне співтовариство визнало інтерактивні технології

Починаючи з 2006 року в рамках EMMY - найбільш престижної премії в області телеіндустрії будуть щорічно вручатися три нових нагороди.

Міжнародна Академія Телевізійних Мистецтв, засновник премії EMMY, і компанія Reed MІDEM заснували першу в історії міжнародну премію EMMY за досягнення в області телевізійного інтерактива, що включає в себе три номінації: краща інтерактивна телепрограма; кращий інтерактивний телеканал; кращий інтерактивний телевізійний сервіс.

Нові нагороди EMMY засновані на знак визнання величезної ролі інтерактивних технологій і сервісів у розвитку світового телебачення.

Журі нової премії EMMY складається з 36 топ-менеджерів лідерів у сфері Тв-інтерактива з усіх регіонів світу. Робота журі почалася 23 січня і протриває до 6 лютого 2006 року. Підвести підсумки роботи журі уповноважена міжнародна аудиторська компанія Ernst&Young.

Імена 12 відібраних журі номінантів (по чотири у кожній із трьох категорій) будуть оголошені 21 лютого 2006 року. Переможці стануть відомі 5 квітня 2006 р. на урочистій церемонії вручення премії EMMY, що відбудеться в Каннах, Франція, у рамках MІPTV - найбільшого Міжнародного Форуму телевізійної індустрії. Вперше у своїй історії нагороди EMMY будуть вручатися за межами США.

Також Міжнародна Академія Телевізійних Мистецтв заснувала Pіoneer Prіze, що вручається представникам медіабізнесу за особливий внесок в у розвиток інтерактивних технологій на телебаченні.

«Міжнародна Академія Телевізійних Мистецтв рада відзначити досягнення одного із найбільш динамічних секторів телеіндустрії - інтерактивного телебачення - установою трьох нових премій», - сказав Брюс Пейзнер, Президент і керівник Академії.


 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8250
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду