8 квітня відбудеться семінар «Цифрове відеовиробництво в епоху HD: інструменти й технології»

4 Квітня 2008
9087
4 Квітня 2008
13:15

8 квітня відбудеться семінар «Цифрове відеовиробництво в епоху HD: інструменти й технології»

9087
8 квітня відбудеться семінар «Цифрове відеовиробництво в епоху HD: інструменти й технології»
Медіа-центр «Четвертий Сектор» запрошує представників спеціалізованих медіа до участі в семінарі «Цифрове відеовиробництво в епоху HD: інструменти й технології», що відбудеться 8 квітня з 10:00 до 18:00 у конференц-залі Медіа-центру «Четвертий Сектор» (Київ, Інститутська 1, Жовтневий палац).

У ході семінару з доповідями про практичний досвід цифрового відеовиробництва виступлять технічні керівники телеканалів «Інтер», «Сіті», компаній в області продакшн і постпродакшн «Wizard Post», «Альтернатива», «СтарМедіа» й ін. Учасники семінару зможуть ознайомитися з новітніми програмно-апаратними рішеннями в галузі цифрового відеовиробництва від провідних світових виробників. У програмі семінару передбачена мінівиставка устаткування для відеовиробництва, а також демонстрація роботи станцій відеомонтажу в режимі реального часу.

 

Генеральний спонсор семінару – компанія Hewlett-Packard, офіційний спонсор семінару – компанія MacHOUSE, інформаційний спонсор семінару – журнал «Телемир».

Для акредитації на захід потрібно надіслати заявку  до 13:00, 07.04.08 на e-mail yatsuta@s4.com.ua,тел./факс +380 44 278 46 72, контантна особа Ольга Яцюта. Для заїзду на територію необхідно завчасно надати номер, марку і колір автомобіля.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9087
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду