detector.media
25.01.2006 12:42
Телевізійне співтовариство визнало інтерактивні технології

Починаючи з 2006 року в рамках EMMY - найбільш престижної премії в області телеіндустрії будуть щорічно вручатися три нових нагороди.

Міжнародна Академія Телевізійних Мистецтв, засновник премії EMMY, і компанія Reed MІDEM заснували першу в історії міжнародну премію EMMY за досягнення в області телевізійного інтерактива, що включає в себе три номінації: краща інтерактивна телепрограма; кращий інтерактивний телеканал; кращий інтерактивний телевізійний сервіс.

Нові нагороди EMMY засновані на знак визнання величезної ролі інтерактивних технологій і сервісів у розвитку світового телебачення.

Журі нової премії EMMY складається з 36 топ-менеджерів лідерів у сфері Тв-інтерактива з усіх регіонів світу. Робота журі почалася 23 січня і протриває до 6 лютого 2006 року. Підвести підсумки роботи журі уповноважена міжнародна аудиторська компанія Ernst&Young.

Імена 12 відібраних журі номінантів (по чотири у кожній із трьох категорій) будуть оголошені 21 лютого 2006 року. Переможці стануть відомі 5 квітня 2006 р. на урочистій церемонії вручення премії EMMY, що відбудеться в Каннах, Франція, у рамках MІPTV - найбільшого Міжнародного Форуму телевізійної індустрії. Вперше у своїй історії нагороди EMMY будуть вручатися за межами США.

Також Міжнародна Академія Телевізійних Мистецтв заснувала Pіoneer Prіze, що вручається представникам медіабізнесу за особливий внесок в у розвиток інтерактивних технологій на телебаченні.

«Міжнародна Академія Телевізійних Мистецтв рада відзначити досягнення одного із найбільш динамічних секторів телеіндустрії - інтерактивного телебачення - установою трьох нових премій», - сказав Брюс Пейзнер, Президент і керівник Академії.


 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY