detector.media
22.11.2005 15:24
В УНІАН проходить інформаційна інтерактивна он-лайнова мультимедійна акція “Рік після помаранчевої революції”
Сьогодні о 14.00 в УНІАН почалася інформаційна інтерактивна он-лайнова мультимедійна акція Міжнародного фонду “Відродження” та УНІАН “Рік після помаранчевої революції”.

Під час акції у конференц-залі УНІАН відбудеться безперервна шестигодинна прес-конференція, на яку для 20-30 хвилинних виступів і спілкування з пресою запрошені політичні лідери, представники недержавних громадських організацій, політологи, митці, які брали активну участь у помаранчевій революції.

Під час прес-конференції її учасникам надається можливість висловити різні точки зору; прес-конференція транслюватиметься в Інтернет з он-лайновим чат-протоколом.

Прес-конференція закінчиться о 20-00.

Крім того в УНІАН 20-24 листопада буде розгорнуто виставку політичних карикатур; на майданчику біля УНІАН діятиме фотовиставка, присвячена ювілею революції (вул. Хрещатик, 4, конференц-зал).

Матеріали цієї прес-конференції можна замовити у вигляді аудіозапису та професійної відеозйомки, звернувшись до відділу маркетингу УНІАН за телефоном: 279-35-23. За інформацією УНІАН
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY